ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ

«Κισσαμικός, η οικογένειά μου»

Η γραπτή δήλωση του Σπύρου Μπαξεβάνου, με την οποία αποχαιρετάει τον Κισσαμικό και την Κίσσαμο:

Κισσαμικός, η οικογένειά μου

Το ταξίδι μου με το δελφίνι τελειώνει εδώ. Ένα ταξίδι που ξεκίνησε τέτοιες μέρες του Ιούνη 4 χρόνια πριν. Το πλοίο και ο καπετάνιος… καινούρια. Ξεκινήσαμε σε άγνωστα νερά, αλλά η αυτοπεποίθηση περίσσια, από όλους.

Από τον πρόεδρο και τη διοίκηση το σκαρί πολύ δυνατό και πάντα με όλα τα εφόδια για να ταξιδέψει παντού, με ήρεμες και άγριες θάλασσες. Να πετυχαίνει τους στόχους και να συνεχίζει να ταξιδεύει τίμια, περήφανα, διαφημίζοντας το Καστέλι (Κίσσαμο) και την ευρύτερη περιοχή των Χανίων.

Τώρα, 4 χρόνια μετά, αυτό το ταξίδι τελειώνει για εμένα. Έφτασε η στιγμή να γυρίσω στη δική μου Ιθάκη, την οικογένειά μου. Αυτούς που πρώτα και πάνω από όλους πρέπει να ευχαριστήσω. Τη Φανούλα μου, τον Νικόλα μου και το Δημήτρη μου. Τα δικά μου στηρίγματα όλο αυτόν τον καιρό που ήμουν μακριά τους. Χωρίς αυτούς δε θα είχα πετύχει τίποτα. Χαίρομαι που γυρίζω πίσω στην οικογένεια μου αλλά στενοχωριέμαι κιόλας γιατί αισθάνομαι ότι αφήνω και εδώ πίσω μια οικογένεια.

Γιατί ο Κισσαμικός για εμένα είναι και θα είναι για πάντα, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, με κεφαλαία γράμματα. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους, τον πρόεδρο και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε και για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλο αυτόν τον καιρό. Κερδίσαμε πολλά ο ένας από τον άλλον, εμπειρίες, καταξίωση σε ένα δύσκολο χώρο, σε μία δύσκολη εποχή. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου η ομάδα να συνεχίσει να πετυχαίνει τους στόχους της και ακόμα περισσότερους από αυτούς που έχει πετύχει μέχρι τώρα. Για να γίνει αυτό χρειάζεται  ο πρόεδρος και η διοίκηση περισσότερη βοήθεια από όλο τον κόσμο της Κισσάμου και δε μιλάω για οικονομική αλλά για ηθική συμπαράσταση απέναντι σε ανθρώπους και ομάδα που διαφημίζουν τον τόπο τους.

Να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του τεχνικού επιτελείου, το Νεκτάριο (φυσιοθεραπευτή) και την ψυχή της ομάδας τον Αρτέμη (φροντιστή).

Τελειώνοντας θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φίλους στο Καστέλι. Αυτούς τους ανθρώπους που άνοιξαν τα σπίτια τους  για εμένα και με έκαναν να αισθάνομαι δικός τους άνθρωπος. Αυτούς που έκαναν την κριτική τους όταν τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά για την ομάδα. Τους θεωρώ φίλους μου και θέλω να πιστεύω ότι το ίδιο θεωρούν και αυτοί για εμένα.

Γεια σας φίλοι μου. Οι δρόμοι μας θα ξανασυναντηθούν.

Στο Καστέλι που αγάπησα. Στο Καστέλι που θα αγαπώ για πάντα.

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ

ΜΕ ΤΙΜΗ… ΜΠΑΞΕΒΑΝΑΚΗΣ ΣΠΥΡΟΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

25 Φεβ 2018

Η προπόνηση της Κυριακής (pics)

24 Φεβ 2018

Ήττα στην Πάτρα για την Κ19

24 Φεβ 2018

Η αποστολή για Άρτα

23 Φεβ 2018

Η αποστολή της Κ19 για Πάτρα

22 Φεβ 2018

Η προπόνηση της Πέμπτης

sponsor sponsor sponsor sponsor sponsor sponsor