ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ

Οι δηλώσεις Πετράκη, Ζιούλη

Διαβάστε όσα δήλωσαν μετά το τέλος του παιχνιδιού ο προπονητής της ομάδας μας Γιώργος Πετράκης και ο ποδοσφαιριστής Άγγελος Ζιούλης.

Οι δηλώσεις του Γ. Πετράκη έχουν ως εξής: «Όπως είχα αναφέρει και πριν το παιχνίδι παίζαμε με μία πολύ μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Άρης, με μία ομάδα που τη φετινή χρονιά φαίνεται ότι είναι δομημένη ώστε να πάρει την άνοδο στη Super League.

Όσον αφορά την εικόνα του παιχνιδιού κάναμε μία πολύ μεγάλη προσπάθεια όλοι οι ποδοσφαιριστές μου. Το τακτικό μας πλάνο και στο πρώτο και στο δεύτερο λειτούργησε αρκετά καλά. Νομίζω ότι στο πρώτο μέρος δεν απειληθήκαμε παρότι την κατοχή την είχε ο Άρης και πραγματικά πιστεύω ότι ήμασταν πολύ επικίνδυνοι στο ανοιχτό γήπεδο. Στο δεύτερο ημίχρονο και μετά την αλλαγή σχηματισμού μας στο πρώτο δεκάλεπτο και μέχρι να προσαρμοστούμε στο παιχνίδι με βάση αυτό που αλλάξαμε, πατήσαμε καλά και από εκεί και μέχρι το τέλος ήμασταν πολύ επικίνδυνοι ώστε να πετύχουμε κάποιο τέρμα. Δεν ήμασταν τόσο τυχεροί στη φάση του δοκαριού, είχαμε και το ακυρωθέν γκολ, αλλά στο τέλος κρατάω την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες μου που πραγματικά ήταν σπουδαία.

Να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Άρη και να εκπληρώσει τους στόχους του».

Ο Α. Ζιούλης δήλωσε τα εξής: «Να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Άρη για τη νίκη. Εύχομαι να επιστρέψει εκεί που ανήκει, στα “ψηλότερα σαλόνια”.

Όσον αφορά την ομάδα μας όπως είπε κι ο κόουτς σταθήκαμε πολύ καλά σε μία πολύ δύσκολη έδρα. Το τακτικό κομμάτι βγήκε σε έναν πολύ μεγάλο βαθμό. Ήμασταν και συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι σε αυτό που ζητήσαμε. Από καθαρά θέμα τύχης δεν σκοράραμε στο πρώτο ημίχρονο. Όσον αφορά το ακυρωθέν γκολ δεν έχω εικόνα και δεν θέλω να μιλήσω. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά της ομάδας μας για την προσπάθεια»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

18 Ιούλ 2018

Οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Τεγούση

18 Ιούλ 2018

Οι δηλώσεις του Στράτου Χιντζίδη

18 Ιούλ 2018

Ανοιχτή συγκέντρωση στο Καστέλι

17 Ιούλ 2018

Ανανέωση συνεργασίας με Ζιούλη

17 Ιούλ 2018

Έναρξη λειτουργίας Ακαδημίας ΑΟ Χανιά

sponsor sponsor sponsor sponsor sponsor sponsor sponsor