ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ

Επίσκεψη στο Ειδικό Γυμνάσιο Χανίων (pics)

Μία ξεχωριστή και ενδιαφέρουσα επίσκεψη πραγματοποίησαν το πρωί της Τετάρτης (17/05) ο προπονητής Σπύρος Μπαξεβάνος και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας Αλέξης Σελινιωτάκης και Νώντας Παντελάκης, που βρέθηκαν στο Ειδικό Γυμνάσιο Χανίων και μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους από το ποδόσφαιρο με τους μαθητές.

Ξεχωριστή και η περιγραφή της επίσκεψης από τους ανθρώπους του Ειδικού Γυμνασίου Χανίων:

Ο αθλητισμός καλλιεργεί σώμα αλλά και πνεύμα, διαμορφώνει ήθος αλλά και ενώνει τους ανθρώπους και κυρίως τους νέους. Τα σημαντικά αυτά μηνύματα εισέπραξαν σήμερα Τετάρτη 17 Μαΐου οι μαθητές του Ειδικού Γυμνασίου Χανίων μέσα από τη γνωριμία τους με τον προπονητή αλλά και δύο παίκτες της ομάδας του Κισσαμικού. Ο κύριος Μπαξεβάνος με τους ποδοσφαιριστές  Σελινιωτάκη Αλέξανδρο και Παντελάκη Νώντα, ανταποκρίθηκαν με χαρά στο κάλεσμα του Συλλόγου Διδασκόντων αλλά και των μαθητών και παρευρέθηκαν στο χώρο του σχολείου προκειμένου να μιλήσουν  για το επάγγελμά τους  που παράλληλα είναι  και «η ζωή και η αγάπη τους» όπως χαρακτηριστικά είπαν.

Τι καλύτερο για τους μαθητές  να ακούσουν από τα χείλη νέων ανθρώπων πως για να πετύχει κάποιος χρειάζεται πειθαρχία, θυσίες και αποχή από καταχρήσεις . Μικροί μεγάλοι ενθουσιάστηκαν με τα δώρα των καλεσμένων- μια φανέλα της ομάδας υπογεγραμμένη από όλους τους παίκτες αλλά  και μία μπάλα για τα ενδοσχολικά ματς. Αλλά και οι ποδοσφαιριστές ευχαρίστησαν θερμά όλους για την πρόσκληση αλλά και για ένα μικρό αφιέρωμα στην ομάδα που προβλήθηκε σε βίντεο.

Η ευχάριστη για όλους συνάντηση έκλεισε με έναν ολιγόλεπτο αγώνα στον οποίο συμμετείχαν οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές , οι μαθητές αλλά και καθηγητές και ήταν εντυπωσιακό πόσο  γρήγορα όλοι ξεπέρασαν την αμηχανία της πρώτης γνωριμίας  και ήρθαν κοντά. Και το αποτέλεσμα; Κανείς δεν ενδιαφέρθηκε για το σκορ παρά μόνο για την ανεκτίμητη εμπειρία.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

13 Ιούν 2018

Ευχές και ευχαριστίες

10 Ιούν 2018

Συγχαρητήρια ανακοίνωση

31 Μαΐ 2018

Καλό καλοκαίρι! (pics)

28 Μαΐ 2018

Οι δηλώσεις του Γιώργου Πετράκη

28 Μαΐ 2018

Με το… σπαθί μας 4οι!

sponsor sponsor sponsor sponsor sponsor sponsor