ΠΑΕ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ

Ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της Σαπεκοένσε

Την απόφαση της για τήρηση ενός λεπτού σιγή στα παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής, ως ελάχιστο φόρο τιμής στα αδικοχαμένα θύματα της αεροπορικής τραγωδίας που συνέβη στην Κολομβία και ανάμεσα στα οποία ήταν τα μέλη της ομάδας της Βραζιλίας, Σαπεκοένσε, ανακοίνωσε η Football League.

Για την τραγωδία, που συγκλόνισε όλη την ποδοσφαιρική κοινότητα, ανακοίνωση εξέδωσε και η ΕΠΟ, αναφέροντας ότι ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων θα τηρηθεί σε όλους τους αγώνες από την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου έως και την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου.

Η ανακοίνωση της Football League:

Η Football League και οι ΠΑΕ μέλη της εκφράζουν τα βαθύτατα συλλυπητήρια τους στις οικογένειες, τους φίλους και τους οπαδούς της Chapekoense, μετά την ανείπωτη τραγωδία που έπληξε το βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο και συντάραξε την παγκόσμια ποδοσφαιρική κοινότητα.

Ως ελάχιστος φόρος τιμής στα αδικοχαμένα θύματα, θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή σε όλους τους αγώνες της 4ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Football League 2016-2017.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Με απόφαση της Π.Δ.Ε./Ε.Π.Ο. θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων του αεροπορικού δυστυχήματος που συνέβη στην Κολομβία και μεταξύ των οποίων ήταν τα μέλη του ποδοσφαιρικού συλλόγου Σαπεκοένσε. Η απόφαση αφορά σε όλους τους αγώνες από σήμερα, Τετάρτη 30/11/2016, έως και την προσεχή Τετάρτη 7/12/2016, οπότε ολοκληρώνεται το σύνολο των αγωνιστικών δραστηριοτήτων των εθνικών διοργανώσεων.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

23 Μαρ 2017

Ξεκίνησε το πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας της Stoiximan.gr Football League

16 Μαρ 2017

«Είμαστε εδώ για το Ελληνικό Ποδόσφαιρο»

12 Μαρ 2017

Ευχαριστήρια ανακοίνωση

11 Μαρ 2017

Ευχαριστήρια ανακοίνωση

27 Φεβ 2017

Βράβευση από Μινώταυρο

sponsor sponsor sponsor sponsor sponsor sponsor sponsor