ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ

Έδωσε “ΕΛΠΙΔΑ” ο Κισσαμικός!

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Κισσαμικός, έπειτα από πρωτοβουλία της οικογένειας Πονηράκου, επισκέφτηκε την Ογκολογική Μονάδα Παίδων “Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ”, δίνοντας δύναμη και κουράγιο στα παιδιά και τους γονείς τους που δίνουν τον δικό τους δύσκολο αγώνα.

Οι ποδοσφαιριστές του Κισσαμικού, συνοδευόμενοι από τον Γενικό Αρχηγό Κώστα Φραγκιουδάκη, το μέλος του Δ.Σ. Δημήτρη Θεοδωρογλάκη και τις κ. Όλγα Μπαζάκα-Πονηράκου και Λουκία Μπαζάκα, πέρασαν λίγες στιγμές με τα παιδιά που νοσηλεύονται στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων, μοιράζοντας δώρα τα οποία είχαν επιλέξει τα ίδια τα παιδιά και ήταν προσφορά της Τεχνικής Μελετητικής Εταιρείας “EDEKA A.E.”, η οποία είναι χορηγός αγωνιστικής εμφάνισης του Κισσαμικού.

Το σημαντικότερο όμως ήταν ότι οι ποδοσφαιριστές του Κισσαμικού τις λίγες ώρες που βρέθηκαν στο “EΛΠΙΔΑ”, πρόσφεραν απλόχερα την αγάπη τους στα παιδιά και τους έδωσαν δύναμη και κουράγιο για να συνεχίσουν τον αγώνα τους.

episkepsi elpida2

Η κ. Όλγα Μπαζάκα-Πονηράκου, που πριν μερικά χρόνια έδωσε τον δικό της αγώνα με τον γιο της Νικόλα (ο οποίος από την πλευρά του έδωσε δύναμη και κουράγιο στα παιδιά με την παρουσία του) και είναι πάντα στο πλευρό των παιδιών που νοσηλεύονται στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων, τόνισε ότι θα συνεχιστούν και τα επόμενα χρόνια οι επισκέψεις ανθρωπιάς του Κισσαμικού στο “ΕΛΠΙΔΑ”.

Φωτογραφίες από την επίσκεψη στο “ΕΛΠΙΔΑ”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

10 Δεκ 2017

Καλό ταξίδι, Αντώνη…

04 Νοέ 2017

Κουράγιο, Μίλτο

27 Οκτ 2017

Συλλυπητήρια ανακοίνωση

04 Σεπ 2017

Ένα μεγάλο “ευχαριστώ”

01 Σεπ 2017

Ας βοηθήσουμε όλοι!

sponsor sponsor sponsor sponsor sponsor sponsor